MØBELOPBEVARING

MØBELOPBEVARING – BRUG FOR SIKKER OPBEVARING AF MØBLER OG INDBO?

Står du i en situation, hvor du er blevet udstationeret og familien rykker et par år til udlandet, hvor solen skinner varmt og der er højt til loftet, for at arbejde nogle år og nyde arbejdslivet udenfor Danmark? Så du står nu overfor at skulle leje din bolig ud og flytte, og leder derfor efter sikker opvarmet møbelopbevaring til alle dine kære ejendele, du ikke vil have med?

Eller hjemme i privaten står I måske over for en større renovering af hjemmet og sikker møbelopbevaring er derfor løsningen, så længe det står på?

Måske er firmaet også begyndt at vækste og pladsen blevet trang, så du har brug for ekstra arbejdspladser til nye ansatte, og overvejer derfor at få rummet med arkivskabe og indhold sendt til sikker møbelopbevaring, så de nye kommende friske kollegaer ikke behøver løbe forhindringsløb på kontoret og sidde på nakken af hinanden ovenpå et hav af arkivskabe og andet tørt opbevarede papirbunker?

Hos Dybendal Flytteforretning klarer vi møbelopbevaring i alle størrelser sikkert og hurtigt for dig. Vi hjælper med opbevaring af dine møbler eller andet indbo udenfor hjemmet eller virksomheden.

Møbelopbevaring er trygt og sikkert på vores lagerhotel ved Herlev og Skovlunde. Vores faciliteter er opvarmede og tyverisikrede, og vi passer godt på dine værdifulde ejendele, når du vælger opbevaring hos os.

Møbelopbevaring ved erhvervsflytning

Står din virksomhed overfor at skulle flytte i Storkøbenhavn eller på Sjælland, og har du brug for lageropbevaring i en kortere eller længere periode? Vi tilbyder gode priser på møbelopbevaring, lageropbevaring og opbevaring af alt indbo. Måske skal virksomheden renoveres, males, istandsættes og du har brug for at få flyttet alt midlertidigt. Vi hjælper med erhvervsflytninger og opbevarer dit indbo imens.

DYBENDAL MØBELOPBEVARING I TRYGGE OG VARME RAMMER

Det koster ofte kassen at finde et nyt erhvervslejemål eller bygge boligen ud, blot fordi der kommer 2-3 nye ansatte på kontoret eller familien er blevet udvidet.

Dybendal Flytteforretning har løsningen på de dyre kvadrat- og kubikmeter priser. Du kan ofte frigøre plads på kontoret eller hjemme ved at vælge billig opbevaring af dine ejendele uden for dine fire vægge, og derved udnytte den ekstra plads du får.

Dybendal Flytteforretning hjælper også med systematisk nedpakning, så du nemt finder dine ting igen, når de har været sendt til møbelopbevaring i en længere periode. Vi sørger ligeledes for en skånsom flytning og effektiv opsætning ved  erhvervsflytninger.

DYBENDAL MØBELOPBEVARING I CONTAINER

Har du behov for sikker opbevaring af din ejendele? Måske skal du renovere og bygge til, og Dybendal anbefaler varmt en container som det perfekte valg til dette. Du har dine ting lige i nærheden og kan altid komme ind til dem. Du kan efterhånden som du renoverer rum efter rum skifte tingene ud og sætte nye ting ind. Super praktisk og smart måde at udnytte ekstra opbevaring på i den periode, hvor du står overfor akutte opbevaringsproblemer.

Du kan leje en 20 fods skibscontainer på månedsbasis til møbelopbevaring. Og vi er effektive og hurtige i levering hos Dybendal Flytteforretning, for der går typisk kun 1-2 dage, fra du bestiller leje af en skibscontainer, til vi leverer den.

Med egen lastbil, samt depot i Herlev og Skovlunde, er Dybendal aldrig langt væk.

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os