ERHVERVSFLYTNING

Dybendal er ekspert i erhvervsflytning

Vi har over 25 års erfaring i effektive erhvervsflytninger for virksomheder, ministre, embedsmænd, forretningsfolk og store offentlige institutioner.  Dybendal sørger for din erhvervsflytning glider som smurt, du får service og opfølgning fra start til slut, uanset om du skal flytte dit firma til nye lokaler eller du blot rykker afdelinger fra en etage til en anden.

En erhvervsflytning er ofte en kæmpe opgave, hvor meget skal koordineres og flyttes, og vi ved af erfaring med mange års store og små virksomhedsflytninger på CV´et, at det kan virke uoverskueligt, men I kan trygt betro opgaven til Dybendal Flytteforretning.

Vi klarer opgaven fra start til slut omhyggeligt og systematisk, og vi sørger for, at I hurtigt kan komme tilbage til arbejdet og drive forretning.

På vores CV har vi mange forskelligartede opgaver relateret til store og små erhvervsflytninger for både private virksomheder og inden for især kontor, offentlige institutioner, skoler og biblioteker. Vi har faste samarbejdsaftaler og løser enkeltstående opgaver for andre som domicilskifte, interne omrokeringer, IT-håndtering, ned- og udpakning, opsætning og bortkørsel af affald.

Giv os et kald, så kommer vi og kigger på opgaven, du gerne vil have løst. Vi kommer med gode råd og vejledning, der kan være relevant for at sikre en smidig erhvervsflytning og nedpakning. Der kan være særlige hensyn, vi skal tage i forbindelse med virksomhedsflytningen, og dem afklarer vi sammen inden vi flytter for dig. Vi sikrer os, vi har de relevante flyttelifte, flyttekasser, nedpaknings teknikker og materialer med, som gør din erhvervsflytning tidsbesparende for alle parter.

Vi er i stand til at håndtere nogle af landets største erhvervsflytninger på en innovativ og nytænkende måde, der løser opgaven med de bedste redskaber og bedste resultat. Alt dette giver vi dig et rigtig godt tilbud på, når vi har haft et møde og besigtiget opgaven. Tjek også vores mange referencer ud.

Vi udfører både de mere specielle opgaver og de simple opgaver, hvor vi står for al logistik. Vi kan derfor levere en totalløsning, hvor vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, afmonterer inventar og pakker ud når vi når frem.  Dybendal flyttebilerne kører efter nedpakning til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på rette plads, hvis det er aftalen, og naturligvis efter jeres anvisninger eller udleverede plantegninger.

Erhvervsflytning med fokus på kvalitet

Vores mange års erfaring med små og store erhvervsflytninger har givet os en ballast og viden, som vi gerne deler med jer i denne afgørende situation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og du vil derfor opleve følgende:

Når vi har besigtiget erhvervsflytningen, dvs. den opgave du gerne vil have udført, giver vi dig et gennemskueligt og godt tilbud, der sikrer et tilfredsstillende samarbejde for begge parter.

Vi aftaler de nærmere betingelser som flyttedato, tid og sted, og på selve dagen bliver du mødt af vores glade, smilende og motiverede flyttefolk, samt det moderne materiel vi har brug for, for at kunne udføre opgaven tilfredsstillende og nemt.

ERHVERVSFLYTNING, VIRKSOMHEDSFLYTNING ELLER FIRMAFLYTNING

Kært barn har mange navne, men pointen er at sikkerhed, organisering og systematik er afgørende for en effektiv og hurtig erhvervsflytning, der sikrer dig at kvaliteten af din erhvervsflytning er i top fra vi kommer til vi går.

Vi følger altid op med god service før, under og efter, og vi benytter de samme flyttefolk på flytteopgaverne hos den enkelte virksomhed, så du kender dem og føler dig tryg ved dem. Alle vores flyttefolk er uniformeret, så du let genkender dem som Dybendals flyttemænd. Det samme gælder vores flyttebiler, de er alle med Dybendal Flytteforretnings logo og tydelig firmanavn.

Vi har fokus på erfaring, kvalitet og forsikring, og det giver dig tryghed som kunde hos os.

Bestil din erhvervsflytning hos os, og vi leverer en virksomhedsflytning der gør det let for dig. Vi har mange glade erhvervskunder, vi har hjulpet gennem tiden, og vi sætter en ære i at vores arbejde er i orden, og vores samarbejde forløber så gnidningsfrit som muligt for dig, mens du ligger i flytterod. Vi ved det kan være et kaos at flytte, men vi har styr på det for dig, så overlad det trygt til os at håndtere både de kæmpe store og de små hurtige firmaflytninger.

Vi håndterer både kommuner, stat og andre myndigheder, domicilflytninger, flytninger til udlandet og institutioner, samt små og store privatflytninger og møbelopbevaring. 

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os