HANDYMAN / OPSÆTNING / MONTAGE​

HANDYMAN, OPSÆTNING & MONTAGE – ERHVERVSFLYTNING

En flytning tager tid, kræver ressourcer og bagefter, når du skal på plads med det hele, så kan du med fordel få Dybendal Flytteforretnings team af effektive montører til at hjælpe dig med opsætning og montering, så du hurtigere kommer på plads i dine nye omgivelser. Har du din egen handymand i huset, gætter vi på, at han har rigeligt at se til efter jeres flytning? Hjælp ham og jer selv et skridt nærmere det komplette kontormiljø ved at ringe efter Dybendal Flytteforretnings team af påpasselige montører.

Dybendal hjælper med at opsætte reoler, indrette mødelokaler, montere skriveborde og tilslutte IT efter jeres erhvervsflytning, så jeres ansatte kommer hurtigt tilbage til en normal arbejdsdag med fokus på kerneopgaver som at skabe værdi for jeres forretning. I kan få glæde af vores mangeårige erfaring med opsætning i både offentlige og private virksomheder i alverdens størrelser og brancher, herunder nogle af Danmarks største møbelproducenter.

Vores dygtige handyman som kommer ud til dig og hjælper dig med opsætning og montering i forbindelse med din flytning (vi har mange af dem i firmaet som hjælper vores erhvervskunder dagligt), sørger for at alt kommer på plads, bliver sat op, hængt op, samlet og tilsluttet inden han forlader din virksomhed igen. Fortæl os hvad du har brug for, og vi sender dig et godt tilbud på opgaven.

Vi håndterer også nedpakning og udpakning før og efter din erhvervsflytning.

Kontakt Dybendal Flytteforretning for yderligere oplysninger om opsætning og montering:

Telefon: 44 92 64 75 

E-mail: info@dybendal-flyt.dk

DYBENDAL SENDER GERNE EN HANDYMAN TIL OPSÆTNING OG IT-HÅNDTERING

IT indgår som en essentiel del hos mange virksomheder. Tiden efter erhvervsflytninger – store som små – går som regel med at finde dine ting, komme på plads og vende tilbage til dine opgaver.

DU kan forkorte denne uproduktive periode ved at betro opsætningen og installationen af din arbejdsplads til os. Vi sørger for nænsom samling af skriveborde, korrekt opsætning af IT-udstyr og ordentlig tilslutning af kabler og kabelbakker, så alt står klar til dit velkvalificerede personale.

Opdager vi behov for mindre justeringer og reparationer af møbler og inventar, håndterer vi naturligvis også det.

For hurtigst muligt at kunne få hverdagen til at køre på skinner, tilbyder vi også at indrette de uundværlige mødelokaler med borde, stole, tavler, projektorer og hvad der ellers hører til driften af en moderne virksomhed. Få hjælp til opsætning af alle de små ting, som suger mere energi, end man lige skulle tro. Vi gør hurtigt de enkelte rum klar direkte til brug ved møder, kurser og workshop dage. Vi sikrer os alt fungerer korrekt inden vi går.

HYR EN HANDYMAN TIL OPSÆTNING TIL KONFERENCER OG MØDER

Har I påtaget jer værtsrollen for et spændende netværksmøde? Eller har I inviteret loyale kunder til foredrag? Lad det ikke tage livet af jeres handyman og sekretær! Vi skal nok sørge for, at alt det praktiske er klar til den store dag, så I kan fokusere på det faglige.

Vi kommer naturligvis ud og hilser på jer og hører om jeres ønsker for arrangementet, inden jeres personlige kontaktperson lægger en grundig plan og eksekverer opgaven.

Totalindretning og opsætning til konferencer, installationer og showrooms er lige en opgave for vores motiverede fagfolk, som i øvrigt altid dukker op behørigt uniformeret, så ingen i huset er i tvivl om deres ærinde og tilknytning.

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os