PRIVATFLYTNING

PRIVATFLYTNING – ET NYT EVENTYR VENTER FORUDE

Du står overfor en privatflytning og tingene virker uoverskuelige, du har mange tunge møbler og ejendele, og mangler et flyttefirma der kan hjælpe dig med en privatflytning og tilbud på flytning.

Dybendal Flytteforretning ApS har siden 2005 udført utallige privatflytninger i Storkøbenhavn og på Sjælland.

SÅDAN FOREGÅR EN PRIVATFLYTNING HOS OS:

hvad koster en flytning?

Det afhænger helt af hvad du skal have flyttet. Skal du have flyttet et helt hus, kun nogle enkelte rum, en stue eller flytter du til udlandet, eller drejer det sig om en erhvervsflytning? Giv os et kald, så finder vi ud af hvad en flytning koster for dig.

PRIVATFLYTNING – UNDGÅ SKRAMMER MED RETTE UDSTYR

Det er så ærgerligt at pakke dine ting ud og finde ud af, at de er gået i stykker eller har fået unødige skrammer. Vi sørger derfor for at pakke flyttetæpper omkring dine møbler, så de bliver passet rigtig godt på, når vi flytter dem for dig.

Ligeledes tilbyder vi leje af professionelle flyttekasser, når vi står for din privatflytning. Flyttekasserne er fremstillet i høj kvalitet og tydeligt markeret med Dybendal logo. Flyttelabels fås med leveringen af flyttekasserne. De klistres for enden af flyttekasserne for tydelig markering af indholdet og eventuelt hvilket rum, hver kasse skal flyttes til.

Medmindre du har købt flyttekasserne, frabeder vi os venligst, at der skrives direkte på flyttekasserne.

PRIVATFLYTNING MED OPBEVARING

Boligen skal gennemrenoveres, du har fået job i udlandet, du rejser jorden rundt med familien og slikker solskin og spiser eventyr morgen, middag og aften det næste år, måske skal du udstationeres?

Så hvor gør du af alle dine ting imens det står på?

Dybendal kan hjælpe dig med nedpakning, flytning og opbevaring af hele dit hjem indtil du er hjemme igen. Vi klarer al planlægning og eksekvering af det praktiske i forbindelse med din privatflytning eller møbelopbevaring, og imens kan du fokusere på dit nye eventyr der venter forude.

Vi passer godt på dine ting med nem og billig opbevaring i trygge rammer på vores godkendte og opvarmede lagerhotel. Vi har gode opbevaringsfaciliteter og vi kan også opbevare alt dit indbo i en 20 fods skibscontainer. Når du er vel hjemme igen eller får brug for dine ting, hjælper vi dig med at flytte alle dine ting hjem igen. 

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et flyttetilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os