ERHVERVSFLYTNING

Professionel erhvervsflytning

Vi har over 25 års erfaring i store og små firmaflytninger for virksomheder, ministre, embedsmænd, forretningsfolk og store offentlige institutioner.  Dybendal, flyttefirma i København og på Sjælland, sørger for din virksomhedsflytning forløber lige efter bogen, du får service og opfølgning fra start til slut, uanset om du skal flytte dit firma til nye lokaler eller du blot rykker afdelinger fra en etage til en anden.

Henrik Blomberg
Henrik Blomberg
G.S.V Materialeudlejning A/S www.gsv.dk
Læs mere
Jeg havde bestilt Dybendal flytteforretning, da GSV skulle flytte arbejdspladser internt. Dybendal Flytteforretning kom straks ud og besigtigede opgaven, og vi fik et meget fornuftigt tilbud som var rammen omkring flere opgaver, som Dybendal også kunne løse for os. Flyttemændene var meget professionelle og fik meget hurtigt pakket og flyttet hele vores kontormiljø. Deres service-pakke indeholdte nedtagning af vores tavler, billeder, reoler og alt blev samlet og hængt op igen. Vi har i GSV været yderst tilfredse med den service Dybendal har leveret, og vi forventer bestemt at skulle bruge dem som faste samarbejdspartner i fremtiden.
Erhvervsflytninger Dybendal Flytteforretning

Hvordan foregår en erhvervsflytning?

En flytning af erhverv starter med en besigtigelse af opgaven med fokus på din virksomheds ønsker og behov. Sørger du selv for nedpakningen, så sørger vi for effektive flyttemænd og flyttebiler. Få tilbud på en totalløsning, hvor vi sørger for alt. Tal med vores dygtige salgskonsulenter, så du får et godt overblik over flytningen.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen på din virksomhedsflytning afhænger af størrelsen og omfanget af flytningen. Vores salgskonsulent beregner prisen ud fra om du pakker alt ned selv? Brug for 2 flyttemænd i 2 timer eller 10 flyttemænd i 8 timer? Hvor mange antal m2? Hvor mange flyttekasser 60 eller 200? Afmontering af tavler, whiteboards, tv, projektor?

Hvor lang tid tager en erhvervsflytning?

Hvor stor er din virksomhed 100 m2 eller 1000 m2? Vi arbejder ud fra et fast tilbud, en detaljeret forberedelse og planlægning af din flytning. Det starter ofte med effektiv logistik op til flere måneder før, især hvis flytningen er omfattende, som DTU erhvervsflytningen var da vi flyttede dem over 2 uger.

Kan I hjælpe med intern flytning?

Ja, vi flytter både erhverv og private, samt både ministerier, offentlige institutioner, virksomheder og også afdelinger fra en etage til en ny etage. Vi rykker borde, IT-udstyr og møbler fra et kontor til et andet, og flytter også fra en bygning til nabobygningen. Vi håndterer interne flytninger. Ring for et uforpligtende tilbud.

Erhversvflytning - få en totalløsning

Ved flytning af erhverv kan vi tilbyde dig en totalløsning, hvor vi klarer alt lige fra nedpakning, transport, udpakning og opsætning af IT udstyr og møbler efter dine anvisninger. Med andre ord skal du hverken bruge tid eller kræfter på noget som helst med en totalløsning. 

Vi håndterer din flytning fra A-Z:

 • Interne flytning
 • Totalflytninger
 • Nedpakninger
 • Opbevaring af møbler
 • Logistisk rådgivning
 • Flytning af glas
 • Flytning af tungt udstyr
 • Lagerflytning
 • Arkivflytning
 • Kontorflytning
 • Nedtagning og opsætning af IT-udstyr
 • Flyttekasser og nedpakningspapir
 • Udlejning af handymen før og efter flytning
 • Flyttehejs hvis nødvendigt
 • Planlægning og koordinering
Dybendal Flytteforretning

Et tilbagekig på en af landets største erhvervsflytninger for DTU i april 2017

Når vi kigger stolt tilbage på, hvordan det er gået med vores vision, som vi lagde ud med i 2005, så kommer vi ikke udenom, at nævne nok en af Danmarks allerstørste og mest fantastiske virksomhedsflytninger, som vi udførte for DTU i april 2017.

3 institutter DTU FOOD, DTU VET og DTU AQUA skulle flytte til deres nye location i Lyngby, og lige når du læser det, tænker du nok ikke over, hvor omfattende og stor en flytning der var tale om.

 • Selve flytningen forløb over meget kort tid, 2 uger
 • Planlægningen foregik over 1 år, var omfattende og planlagt ned til mindste detalje
 • Vi havde 110 flyttemænd involveret i virksomhedsflytningen
 • Et utal af kæmpe store flyttebiler fragtede laboratorieudstyret til Lyngby
 • Et ocean af flyttekasser blev anvendt
 • Dyrt og tungt laboratorieudstyr for over 1 milliard kroner skulle flyttes forsigtigt og omhyggeligt
 • Dybendal havde forsikret flytningen for over ½ milliard kroner
 • Franskmænd blev fløjet ind for at håndtere først af-installering og bagefter gen-installering af dyrt laboratorieudstyr inden Dybendal kunne flytte det
 • Tunge laboratoriefrysere skulle flyttes lynhurtigt, så indholdet ikke tog skade
 • De 3 institutter DTU FOOD, DTU VET og DTU AQU flyttede fra hhv. Mørkhøj, Charlottenlund og Frederiksberg til Lyngby
 • Kæmpestor kontorflytning med 100% logistik og mange vigtige små detaljer, hvor over 1800 medarbejdere skulle flyttes kontormæssigt til nyt domicil i Lyngby


For mange ville det lyde enormt stressende med så hurtig, vigtig og så stor en 
virksomhedsflytning, som samtidig kræver man holder hovedet koldt, men for Dybendal, der har 25 års erfaring i store, dyrt forsikrede erhvervsflytninger, betød den lange planlægning, det store overblik, evnerne og erfaringen til at håndtere det, at flytningen forløb utroligt vellykket og succesfuld. En virksomhedsflytning som vi er meget stolte af og have på CV´et.

Kontakt os, hvis du tænker, vi også skal håndtere din flytning af erhverv og ønsker et godt flyttetilbud.

FLYTNING OG OPBEVARING FOR ERHVERV

Besigtigelse? Vi kommer gerne og kigger på opgaven, du vil have løst. Vi kommer med gode råd og vejledning, der kan være relevant for at sikre en smidig erhvervsflytning og nedpakning. Der kan være særlige hensyn, vi skal tage i forbindelse med virksomhedsflytningen, og dem afklarer vi sammen inden vi flytter for dig. Vi sikrer os, vi har de relevante flyttelifte, flyttekasser, nedpaknings teknikker og materialer med, som gør din flytning af erhverv tidsbesparende for alle parter.

Vi er i stand til at håndtere nogle af landets største erhvervsflytninger på en innovativ og nytænkende måde, der løser opgaven med de bedste redskaber og bedste resultat. Alt dette giver vi dig et rigtig godt flyttetilbud på, når vi har haft et møde og besigtiget opgaven. Tjek også vores mange referencer ud.

Vi udfører både de mere specielle opgaver og de simple opgaver, hvor vi står for al logistik. Vi kan derfor levere en totalløsning, hvor vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, afmonterer inventar og pakker ud når vi når frem.  Dybendal flyttebilerne kører efter nedpakning til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på rette plads, hvis det er aftalen, og naturligvis efter jeres anvisninger eller udleverede plantegninger.

Flyttefirma på Sjælland – Få en tryg og nem flytning

Dybendal er kendt for pålidelig og professionel flytning, hvor du som kunde altid kan føle dig tryg i hele flytteprocessen. Vi tilbyder en tæt kundedialog, fra start til slut. Særligt ved en stor firmaflytning er det vigtigt med god planlægning og logistik helt ned i detaljer. Du har kontakt med vores salgschef under hele forløbet, og han sørger for at have hele overblikket, så du kan have tillid til alt froløber som aftalt.

Skal vi hjælpe dig med din virksomhedsflytning? Få et godt tilbud på virksomhedsflytning ved at ringe til os på +44 92 64 75 – det er ganske uforpligtende.

logistik og systematik er i fokus ved virksomhedsflytninger

En erhvervsflytning er ofte en kæmpe opgave, hvor meget skal koordineres og flyttes, og vi ved af erfaring med mange års store og små virksomhedsflytninger på CV´et, at det kan virke uoverskueligt, men I kan trygt betro opgaven til Dybendal Flytteforretning.

Vi klarer opgaven fra start til slut omhyggeligt og systematisk, og vi sørger for, at I hurtigt kan komme tilbage til arbejdet og drive forretning.

På vores CV har vi mange forskelligartede opgaver relateret til:

 • store og små virksomhedsflytninger 
 • både private virksomheder og offentlige institutioner
 • kontorer, skoler, plejehjem og biblioteker
 • kommuner, hospitals afdelinger og tekniske skoler.

Vi har faste samarbejdsaftaler og løser enkeltstående opgaver for andre som domicilskifte, interne omrokeringer, IT-håndtering, ned- og udpakning, opsætning og bortkørsel af affald. Vi kører som flyttemand i København og håndterer erhvervsflytninger i hele Storkøbenhavn og omegn.

Skal din virksomhed flytte?

Vores mange års erfaring med små og store virksomhedsflytninger har givet os en ballast og viden, som vi gerne deler med jer i denne afgørende situation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og du vil derfor opleve følgende:

Når vi har besigtiget flytningen, dvs. den opgave du gerne vil have udført, giver vi dig et gennemskueligt og godt tilbud, der sikrer et tilfredsstillende samarbejde for begge parter.

Vi aftaler de nærmere betingelser som flyttedato, tid og sted, og på selve dagen bliver du mødt af vores glade, smilende og motiverede flyttefolk, samt det moderne materiel vi har brug for, for at kunne udføre opgaven tilfredsstillende og nemt. 

ERHVERVSFLYTNING, VIRKSOMHEDSFLYTNING ELLER FIRMAFLYTNING

Kært barn har mange navne, men pointen er at sikkerhed, organisering og systematik er afgørende for en effektiv og hurtig virksomhedsflytning, der sikrer dig at kvaliteten af din flytning af vriksomheden er i top fra vi kommer til vi går.

Vi følger altid op med god service før, under og efter, og vi benytter de samme flyttefolk på flytteopgaverne hos den enkelte virksomhed, så du kender dem og føler dig tryg ved dem. Alle vores flyttefolk er uniformeret, så du let genkender dem som Dybendals flyttemænd. Det samme gælder vores flyttebiler, de er alle med Dybendal Flytteforretnings logo og tydelig firmanavn.

Vi har fokus på erfaring, kvalitet og forsikring, og det giver dig tryghed som kunde hos os.

Bestil din erhvervsflytning hos os, og vi leverer en virksomhedsflytning der gør det let for dig. Vi har mange glade erhvervskunder, vi har hjulpet gennem tiden, og vi sætter en ære i at vores arbejde er i orden, og vores samarbejde forløber så gnidningsfrit som muligt for dig, mens du ligger i flytterod. Vi ved det kan være et kaos at flytte, men vi har styr på det for dig, så overlad det trygt til os at håndtere både de kæmpe store og de små hurtige firmaflytninger.

Flyttefirma København? Vi håndterer både kommuner, stat og andre myndigheder, domicilflytninger, flytninger til udlandet og institutioner, samt små og store privatflytninger og møbelopbevaring. 

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os