FLYTTETILBUD

FlytteTILBUD

Pyha, det er lige til at få sved på panden af bare ved tanken om at du skal flytte, og det hele virker ofte også uoverskueligt, så du nærmest overvejer, om det overhovedet er værd at flytte?

Nyd din flytning og overlad trygt flytningen til os. I Dybendal Flyttefirma glæder vi os på kontoret til et opkald fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Hvad KOSTER​ en flytning?

Dybendal besigtiger og giver dig et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Hvad har du brug for hjælp til?

Der er mange ting der influerer på dit flyttetilbud, som vi vurderer prisen ud fra:

 • nedpakning – skal vi stå for nedpakningen eller vil du selv?
 • nedtagning af IT- udstyr – har du udstyr vi skal tage ned?
 • har du 60 flyttekasser eller 120 flyttekasser?
 • taler vi om 60m2 eller 150 m2 eller 2000m2?
 • antal flyttefolk ? 2 flyttemænd, 10 flyttemænd eller 100 flyttemænd?
 • flytter du fra 5. sal til stuen i bygningen ved siden af?
 • flytter du kontor?
 • flytter du til Jylland?
 • flytter du til udlandet?
 • flytter du hele virksomheden?
 • flytter du glas?
 • skal vi bruge 1,2,5 eller 15 flyttebiler?


Lad os beregne et fornuftigt flyttetilbud til dig på din flytning – uanset om det er en stor erhvervsflytning eller en lille privatflytning.

Dybendal er kendt for at levere en god, sikker og effektiv flytning der lever op til dine forventninger til os. Du er velkommen at se vores mange glade erhvervs referencer her.

Hvordan kommer du bedst muligt fra din gamle bolig til din nye bolig?

Udover virksomhedsflytninger, så flytter vi for mange private, både ministre, børnefamilier, ældre, par, selvstændige og direktører. Vores kunder er tilbagevendende, og det er vi stolte af. De henviser os ofte til andre, og bruger os også selv efterfølgende til deres egne privatflytninger. Den tillid er vi rigtig glade for.

Hvad skal du være obs på?

Kvalitet kommer du ikke udenom, for Dybendal Flyttefirma sætter en ære i at dine ting, flyttekasser og møbler kommer sikkert frem, at det hele pakkes sikkert ned, så det ikke tager skade under transporten, og at det pakkes hurtigt ud på stedet, når flyttebilerne når frem. Vi er ekstra omhyggelige med nedpakning af klaver, glasudstyr og andet dyrbart indbo. Vi har erfarne gode flyttefolk, der kommer ud til dig og håndterer din flytning på bedste vis.

 Når vi giver dig et flyttetilbud, overvejer vi mange parametre og der er ting du selv bør være obs. på:

 • flyttekasser skal ikke fyldes helt op. Tænk på vores flyttemænd. En flyttekasse kan nemt veje 40 kg, hvis du fylder den helt op, så fyld den kun halvt og hold den på ca. 20 kg. Så passer du på vores flyttemænd og det er vigtigt for os, at de har ordentlige arbejdsforhold, så de ikke slider sig selv op med at bære på tunge flyttekasser.
 • er din bolig på 60m2 og proppet med ting og indbo, kan du nemt have 60 flyttekasser, men du kan også sagtens have 120 kasser, hvis du er en læsehest og har bøger i spandevis der vejer tungt i en kasse. Vores salgschef der besigtiger din bolig eller virksomhed, ved ca. hvor mange flyttekasser du har brug for, når han ser opgaven.
 • har du meget glas, der trænger til ekstra omhyggelig nedpakning skal du også være obs på dette.
 • skal vi bruge en lift, fordi du flytter fra 5. sal og det er lettest at benytte liften til at få tunge ting ned med

 

Dit flyttetilbud afhænger af hvorFRA OG TIL, og hvordan dine ting skal pakkes og fragtes?

 • Du må ikke fylde kasser helt op, det er simpelthen for tungt for vores flyttemænd, hvis kasserne vejer 40 kg. Fyld den halvt op hvis det er tunge ting, så den vejer max. 20 kg. Er det tøj kan du sikkert godt fylde kassen helt op. 
 • Skal vi bære alle kasser ned fra 1. sal er det ikke nødvendigt med en lift, men bor du på 5.sal kan en flyttelift være en god ide at benytte. 
 • Vi stabler flyttekasserne i vores flyttebiler, så der er plads til mest muligt, og vi samtidigt forsvarligt ved, at vi kan håndtere dit indbo sikkert.


Få et uforpligtende gratis flyttetilbud 

Flytning pris? 

Den afhænger helt af hvorfra du flytter og hvortil, antal flyttekasser, antal m2, antal flyttefolk og flyttebiler vi skal benytter. Din flytning kan ske over en dag eller over flere dage, og ved større erhvervsflytninger tager flytningen ofte 1-2 uger.

fLYTTETILBUD til virksomheder - Står du og mangler rådgivning til din flytning?

Få hjælp inden du flytter, så du har styr på hvad der skal gøres inden, under og efter din flytning.

Snup tlf. og ring til Casper eller Kim. De rådgiver dig omkring din flytning. De kender alle udfordringer der kan opstå ved flytninger, og håndterer nemt de faldgruber du ikke selv kender til. 

FlytteFIRMA PRISER - Flyttebil med 2 flyttemænd

Hvor stor er din flytning? 

Skal du bruge 2 flyttemænd i 2 timer eller 6 flyttemænd i 8 timer? Vi ved præcist hvad din erhvervsflytning kræver af flyttemænd, flyttebiler og flyttekasser, samt nedpakningsmaterialer, når vi har besigtiget opgaven. Det er derfor vigtigt, inden vi giver dig et fast stilbud, at vi får besigtiget opgaven først.

Vi besigtiger opgaven først

Få en gratis besigtigelse og et gratis uforpligtende flyttetilbud fra Dybendal og få styr på din flyttepris i København. Et flyttetilbud varierer alt afhængig af opgaven du skal have lavet. Vi kan derfor ikke give dig en nøjagtig pris, før vi har været ude og kigge på opgaven.

Flyttetilbuddet matcher altid opgavens omfang uanset om det er erhvervsflytning eller privatflytning eller møbelopbevaring du har brug for.

Ring til kontoret hos Dybendal for en uforpligtende besigtigelse og efterfølgende flyttetilbud på din erhvervsflytning eller privatflytning.

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os