PROFIL​

OM OS

Dybendal Flytteforretning ApS blev stiftet i 2005 for at klare jeres flytning lidt bedre end konkurrenterne. Vi er kvalitetsbevidste fagfolk og selvom vi har set lidt af hvert er en flytning aldrig “bare” en flytning. Sammen med vores præsentable medarbejderstab passer vi naturligvis godt på jeres ting.

For jer er flytningen en sjælden begivenhed, så det er vores fornemmeste opgave at give jer en perfekt helhedsoplevelse. Vores ydelser omfatter alt relateret til flytninger i privat- og erhvervsmæssig sammenhæng, dvs. nedpakning, kørsel, opbevaring, udpakning og opsætning.

Kort sagt er vores idegrundlag at drive en virksomhed, der tilbyder kvalitetsflytninger og relaterede serviceydelser, baseret på et højt serviceniveau og udført af en fagligt dygtig, effektiv og præsentabel medarbejderstab.

VISION

Dybendal Flytteforretnings vision: Vi ønsker at være erhvervslivets foretrukne flyttefirma indenfor sikre og effektive erhvervsflytninger. Vi har fokus på at levere store og små kvalitetsflytninger.

Historien bag visionen i Dybendal Flytteforretning Aps

Dybendal Flytteforretning Aps blev etableret i 2005, og i tankerne havde vi en klar vision om, at Dybendal skulle være erhvervslivets foretrukne leverandør og partner af flytte- og servicerelaterede ydelser.

Som de fleste ved, så tager det ofte tid at etablere et nyt firma og der er mange ting med i overvejelserne, som:

  • Kan vi lykkes indenfor en rimelig tidshorisont?
  • Tager vores vision højde for evt. ændringer i markedet og industrien?
  • Er visionen målbar og til at opnå?


Tager vi et kig på, hvor vi er idag, så er vi både stolte og ydmyge over den tillid erhvervslivet har vist os siden vi etablerede vores flyttefirma virksomhed i 2005. Vi praler derfor gerne af vores mange tilfredse erhvervsreferencer og tjek gerne vores flotte udtalelser ud længere nede på siden, for vi ved, at vi kan levere og tilbyde kvalitet inden for både kæmpe store og små hyggelige erhvervsflytninger til erhvervslivet, og også inden for flytninger til private

Vores ekspertise ligger i at have et øje for alle detaljerne, at vi har betroede medarbejdere og erfarne flyttemænd der selvstændigt kan håndtere at tage hurtige beslutninger i situationer, hvor det kræver et skarpt overblik, og når det er nødvendigt, samt at vi har 100% styr på planlægningen af din flytning fra start til slut. 

Et tilbagekig på en af landets største erhvervsflytninger

Når vi kigger stolt tilbage på, hvordan det er gået med vores vision, som vi lagde ud med i 2005, så kommer vi ikke udenom, at nævne nok en af Danmarks allerstørste og mest fantastiske erhvervsflytninger, som vi udførte for DTU i april 2017. 

3 institutter DTU FOOD, DTU VET og DTU AQUA skulle flytte til deres nye location i Lyngby, og lige når du læser det, tænker du nok ikke over, hvor omfattende og stor en erhvervsflytning der var tale om.

 Hvor mange flyttefolk var involveret, hvad flyttede vi, hvor flyttede vi fra og til – find ud af hvordan en af landets største erhvervsflytninger forløb lige her.

Giv os et kald, hvis du tænker, vi også skal håndtere din erhvervsflytning.

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os