FLYTNING

Flytning - overvejer du en flytning?

En flytning er en stor ting for mange mennesker og virksomheder. Det kræver ressourcer, kræfter og overskud at skulle pakke ned, bære tunge møbler og flyttekasser ud i flyttebiler, transportere dem til din nye bolig, bære alle flyttekasserne ind, bære alle møblerne ind, pakke flyttekasserne ud igen, sætte ting og møbler på plads, og allerede der bliver du rigtig træt i hovedet bare ved tanken om det. 

Vi hører tit folk sige, pyha, jeg kan slet ikke overskue at flytte. Og fair nok, en flytning kræver et kæmpe stykke hårdt arbejde og rigtig meget tid. Vi har stærke effektive flyttemænd der klarer opgaven for dig.

Hvor lang tid tager en flytning?

Det kan være svært at vurdere, hvor mange flyttekasser du har brug for, og hvor lang tid en flytning tager, og det afhænger helt af følgende:

Huskeliste flytning

Kender du det, at du tænker, jeg bliver nødt til at lave en huskeliste, for mit hovedet kan slet ikke overskue flytningen?

Dybendal har 25 års erfaring i flytninger, både erhvervsflytninger og privatflytninger, og vi ved det er hårdt og følelsesladet at flytte. Det kræver overblik, mentalt overskud og mange timers hårdt arbejde. 

Måske har du allerede her opgivet, og sat dig i sofaen igen, og tænkt for 5. gang pyha, jeg kan slet ikke overskue den flytning. Dybendal har styr på din huskeliste, og ved præcist hvad der dukker op af udfordringer og ting du skal være opmærksom på ved flytningen. Huskelisten ved flytning, kan du roligt overlade til os. Har du brug for både flytning og opbevaring tilbyder vi møbelopbevaring.

Flytning af børn, familier og virksomheder

Måske er det en af ungerne der flytter hjemmefra, og en ny verden og nye følelser skal falde på plads, nu hvor huset pludselig er tomt og stille. Det kan vi sagtens nikke genkendende til. Vores mange glade kunder værdsætter, at vi håndterer hele flytningen fra nedpakning til udpakning, til flytning af møbler og andet indbo. 

Barnet glæder sig til at flytte, og det gør du selvfølgelig også på hans/hendes vegne, men oppe i hovedet er det en stor omstilling for alle, når ens barn flytter hjemmefra, og du tænker sikkert ligesom mange andre forældre, at det skal være en god oplevelse at flytte hjemmefra.. 

Dybendal håndterer privatflytninger, så du ikke behøver at tænke så meget over jeres flytning, men kan glæde dig på sønnens eller datterens vegne, at han/hun nu skal til at stå på egne ben i et nyt hjem. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at flytte adresse. 

Husk du skal melde flytning til kommunen senest fem dage, efter du har skiftet bopæl.

En flytning indebærer omhyggelig nedpakning, effektiv mærkning og transport af:

  • ting der nemt går i stykker som glas, porcelæn, billederammer, tv, lamper, spejle osv
  • tøj, bøger, køkkenudstyr, cykler, havemøbler, legetøj, bamser, lego
  • møbler, kommoder, skabe, borde og stole beskyttes med tæpper så de undgår at blive ridset 

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os