FLYTTEFIRMA

Flyttefirma med hovedkontor i Herlev

Dybendal er kendt for at levere en god sikker flytning der til punkt og prikke lever op til dine forventninger. Du er velkommen til at læse nogle af vores flotte anbefalinger nederst på siden og se vores mange glade erhvervs referencer her.

Vi har erfarne og uddannede flyttemænd, der er i stand til at håndtere selv meget store flytninger som fx vores flytning for DTU, hvor vi flyttede 1800 mennesker fra 3 lokationer på meget kort tid.

Med vores mangeårige ekspertise og store erhvervserfaring sørger vi for, at din virksomheds flytning foregår problemfrit og hurtigt.

Vi har vores egne lagerhaller i Herlev, hvor vi kan opbevare dine ting så længe du har behov for det. I vores lagerhaller tilbyder vi både opbevaring og opmagasinering til private og erhverv. Vi håndterer møbelopbevaring mens du er ude og rejse eller skifter job til udlandet, og vi tilbyder også containeropbevaring. Det afhænger helt af dit behov.

Vi benytter forskelligt specialudstyr som lift og andetudstyr til løft af tunge genstande, robuste flyttekasser, sikker emballage og meget mere.

Vi kender alle faldgruberne ved en flytning, alle de smarte tricks, og vi får dit indbo i de rigtige kasser, får sat sedler på kasserne, så vi ved præcis, hvor kassen skal bæres ind og i hvilket rum kassen skal sættes, når flyttebilen når frem til din nye bolig/virksomhed. 

Det kræver sin flyttemand at flytte, og dem har vi mange af i Dybendal. Vi har utrolig dygtige erfarne folk der tager det hårde slæb for dig, koordinerer, håndterer og slæber tunge flyttekasser for dig fra A til Z. 

Flyttefirmaet Dybendal deltager i mange offentlige udbud og erhvervsflytninger

Dybendal er et flyttefirma beliggende i Herlev med mange år på bagen. Når telefonen tidligt fra morgenstunden ringer på kontoret, så er det Casper eller Kim du får i røret. De sørger for, at du får en god kundeservice, får aftalt en besigtigelse og får et godt tilbud, så du roligt kan glæde dig til nye omgivelser og nye eventyr, samt være sikker på at alt glider fuldstændigt efter aftalen under din flytning.

Dybendal flyttefirma på Sjælland har dybe rødder i erhvervslivet, den foretrukne partner hos mange store offentlige institutioner, ministerier og virksomheder, gennem mange år. Flyttefirmaet Dybendal kan med vores mange års erfaring sikre dig, at du får kvalitet, når du bestiller din flytning hos Casper eller Kim. De 2 herrer ved hvad de taler om, og Dybendal deltager i mange offentlige udbud. 

Overlad trygt flytningen til vores flyttefirma

Kender du det, at du næsten er blevet træt i hovedet allerede ved tanken om, at du skal flytte – alt det der skal pakkes ned og pakkes ud og bæres ud og bæres ind igen, og måske også bæres op og ned? Pyha, det er lige til at få sved på panden af, og det hele virker ofte også uoverskueligt, så du nærmest overvejer, om det overhovedet er værd at flytte?

Selvfølgelig skal du flytte, det er jo derfor Dybendal er der til at hjælpe dig med alt.

Du kan i mellemtiden nyde din flytning og tage det stille og roligt, overlad trygt flytningen til os. I Dybendal Flyttefirma glæder vi os på kontoret til et opkald fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Flyttefirma for private

Udover virksomhedsflytninger, så flytter vi for mange private, både ministre, børnefamilier, og direktører. Vores kunder henviser os gladeligt til andre, og bruger os ofte efterfølgende til egne privatflytninger

Kvalitet kommer du ikke udenom, for Dybendal sætter en ære i at dit indbo kommer trygt frem, at det pakkes sikkert ned, så det ikke tager skade under transporten, og at det pakkes hurtigt ud på stedet, når flyttebilerne når frem. Der findes ikke noget bedre, end når du er kommet på plads igen og flytningen er overstået, alt er pakket ud og du kan nyde den nye bolig eller det nye firmadomicil.

Et flyttefirma er ikke bare et flyttefirma, Dybendal kan lige det ekstra du søger, for at du får en rigtig god flytteoplevelse, og det vil vi rigtig gerne vise dig, så giv os et kald, så tager vi en snak om den opgave du ønsker løst.

Flyttefirma med sunde værdier og stærke visioner kendetegner Dybendal Flytteforretning i Herlev. 

Alt lige fra de kæmpestore, flotte og rene, hvide flyttebiler med Dybendal logoet, de rare, erfarne og stærke flyttemænd du møder smilende på dagen, til nedpakning, flytning og udpakning, samt montering er strømlinet ned til mindste detalje. Dybendal har fokus på detaljerne, og derfor vil du allerede, når du taler med Casper og Kim i telefonen, føle dig tryg og i gode hænder. 

Dybendal har styr på din flytning, og vi kan med en god portion stolthed prale med, at et flyttefirma som Dybendal går du aldrig fejl i byen af. Vi kan vores kram.

Flyttefirma priser - få et godt tilbud

En flytning der glider lige efter bogen, står øverst på manges drømmeliste, så skal du nemlig ikke tænke på andet, end at indrette din nye bolig, for vi flytter alle de tunge flyttekasser og møbler for dig.

Ring til Dybendal for at få en flyttefirma pris. Først skal du have aftalt en besigtigelse, hvor vi kigger på din opgave og efterfølgende kommer vi med en god pris til dig. 

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os