NED- OG UDPAKNING

EN FLYTNING KRÆVER NED- OG UDPAKNING

Erhvervsflytning handler om mere end bare at løfte møbler ud i en bil og køre dem et nyt sted hen. Når du flytter, så bliver du ofte overrasket over hvor meget det fylder alt det løse inventar. Alene alt indholdet i reoler, køkkenskabe og depoter kan tage pusten fra de fleste af os og ofte forlænger det din erhvervsflytning ud over den planlagte flyttedag, fordi der både er nedpakning før og udpakning bagefter. I den periode står virksomheden ofte stille arbejdsmæssigt, og det koster tid og penge. Lad dine ansatte holde sig til at skabe værdi ved deres arbejde og overlad al nedpakning og udpakning til Dybendal professionelle flytteforretning.

Med vores systematiske tilgang og mærkninger af flyttekasser sørger vores kompetente medarbejdere for nedpakning af indboet fra det gamle sted, og samme medarbejder håndterer også udpakning og opsætning af inventaret på dit nye sted. Du behøver ikke spilde tiden på at lede efter forsvundne ringbind, som er havnet på den forkerte etage, hvis I lader os klare nedpakningen under din erhvervsflytning.

Vi arbejder løbende med rydning og nedpakning for nogle af landets største advokatfirmaer og virksomheder.

Kontakt Dybendal Flytteforretning for et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsflytning:

Telefon: 44 92 64 75 

E-mail: info@dybendal-flyt.dk

SKÅNSOM NEDPAKNING

Ved erhvervsflytninger er I nødt til at lukke fremmede ind i jeres maskinrum, men vi håber, at vores mange års erfaring og servicemindede natur kan give jer ro i sindet. Vores uniformerede medarbejdere forstår, at indholdet af alt fra personlige skrivebordsskuffer til alenlange arkivreoler skal håndteres omhyggeligt.

Al nedpakning foregår skånsomt med afprøvede tekniker, så indholdet af jeres mange flyttekasser ikke lider overlast under erhvervsflytningen, uanset om I skal flytte til et helt nyt domicil langt væk eller om der skal omrokeres lidt på afdelingerne i jeres nuværende kontorer.

Alle møbler og inventar pakkes desuden grundigt ind i flyttetæpper for at undgå unødvendige skader.

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os