LEDIGE STILLINGER

LEDIGE STILLINGER

VI MANGLER FOLK!

Vi er den bedste arbejdsplads for flyttefolk, fordi vi tror på at give ansvar. For dig betyder det, at hvis du fungerer godt med en kunde, er det meget sandsynligt, at du kommer til at blive kundens faste kontakt. Det betyder, at du arbejder sammen med kunden om at få løst de opgaver, der er indenfor intern og ekstern flytning.

Fordi vi giver ansvar, kan vi også tillade os at stille krav, og det giver dig gode kolleger, der er ordentlige, selvtænkende og servicemindede. Og takket være vores ansatte gør vi det så godt, at vi nu søger flere dygtige flyttemænd. Er du en af dem?

  • Er du parat til at repræsentere os hos alle typer kunder på dansk og måske også engelsk?
  • Er du parat til at give vores kunder en god oplevelse med humør og gåpåmod?
  • Er du opmærksom og løsningsorienteret, så kundens problemer bliver til stærke løsninger?
  • Har du stort kørekort?
 

Hvis du kan svare ja til de spørgsmål – og har en ren straffeattest – er du godt på vej til at blive vores næste flyttemand. Du vil meget hurtigt få ansvar for din egen bil og være godt på vej til at blive flytteformand.

Vi tilbyder et spændende arbejde med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse. Vi tilbyder løn efter overenskomst, pension samt sundhedsforsikring. Og vigtigst af alt: Vi har et godt sammenhold, hvor vi passer på hinanden og har det skægt – også når det går stærkt. 

Kontaktoplysninger:

Henvendelse skal ske til Casper Fabricius på telefon 22705955 i tidsrummet kl. 8-16 eller på mail cf@dybendal-flyt.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen

Dybendal Flytteforretning ApS

Casper Fabricius

Salgs- og Marketingdirektør

Vi MANGLER pt. nogle flyttemænd, vi hører altid gerne fra dig, hvis kvalitetsflytninger lyder som noget, du kan bidrage til.

Vi stræber efter at være erhvervslivets foretrukne leverandør og partner af flytte- og servicerelaterede ydelser. Det betyder, at dagligdagen byder på mange forskellige opgaver. Vores kunder hyrer os til at klare forsigtig nedpakning, miljørigtig kørsel og effektiv opsætning, så vi har brug for alsidige profiler, som kan lide at sørge for, at kunderne hurtigt kan komme videre med deres udfordringer og eventyr.

Send et par linjer om dig selv til info@dybendal-flyt.dk eller skriv til Dybendal Flytteforretning, Vasekær 6-8, 2730 Herlev

SÅDAN ARBEJDER VI

Det friske team består af en base og kørende flyttemænd.

På basen booker vi møder med kunderne, udarbejder tilbud og koordinerer opgaverne.

Flyttemændene sendes ud i hele Storkøbenhavn til store og små opgaver hos nye og faste kunder. Vi arbejder derfor med alt fra mindre lastbiler til hele vogntog, sammensat af materiel og folk udlånt af vores samarbejdspartnere.

GIV OS ET KALD

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os