FLYTTEFIRMA på Sjælland

Få et tilbud på erhvervsflytning eller privatflytning på Sjælland

Har du brug for en erhvervsflytning på Sjælland, så har vi mange års erfaring i at flytte for erhvervslivet. Og vi flytter også for private. Hos os går vi op i kvalitet, en god flytteoplevelse og gode priser der matcher dine forventninger til os. 

Flyttefirma på Sjælland

Når vi foretager en erhvervsflytning for dig, så foregår det anderledes end hvad du er vant til fra privatflytninger. Dybendal er dit valg når du leder efter et flyttefirma på Sjælland. Vi varetager flytninger af kontorer, lagre eller produktioner, hvor det vigtigste for vores kunder er at selve flytningen forløber så gnidningsfrit og sikkert som muligt, så alle er tilbage på arbejde, så hurtigt som muligt. 

Når Dybendal flyttefirma på Sjælland er ansvarlig for flytningen af kontorer og hele afdelinger, som da vi flyttede 1800 mennesker og 3 lokationer for DTU, så er det oplagt, at der ligger en stor detaljeret planlægning bagved. Vi planlægger flytningen, så den er til mindst mulig gene for firmaet og medarbejderne. Dette kan medføre flytning i aftentimerne og weekender, hvis det er nødvendigt.

Som flyttefirma på Sjælland vil vi i Dybendal ofte benytte os af vores flyttelift til erhvervsflytninger, hvis vi kan se, at det er en klar fordel at benytte en elektronisk flyttelift der har minimale støjgener, og vi dermed kan sikre dig en effektiv veloverstået flytning hurtigst muligt. 

Flytteliften er et redskab der gør det nemt for vores flyttefolk, at flytte tunge kasser uden at overbelaste sig selv. Vi passer på vores flyttefolk, som er i en branche, hvor man hurtigt slides op, hvis arbejdsforholdene ikke er optimale. Tunge daglige løft ved erhvervsflytninger og privatflytninger slider på vores flyttemænd, og vi sørger derfor altid for at benytte flyttelifte og andet maskinel, hvor det er nødvendigt og kan afhjælpe flytningen og aflaste vores ansatte.

Flyttefirma Sjælland? Ring til Dybendal

Hvis du står overfor at skulle have foretaget en erhvervsflytning, så kan du med fordel kontakte os ganske uforpligtende, så vil vores dygtige og venlige salgschefer hjælpe dig med, hvordan det klares mest smertefrit. 

Dybendal flyttefirma på Sjælland er yderst fleksible med arbejdstiden, og derfor kan din erhvervsflytning eller privatflytning sagtens blive foretaget uden for den normale åbningstid, hvis det er påkrævet. Giv os et kald så vi sammen finder den bedste flytte løsning for dig.

Dybendal har styr på din flytning, og vi kan med en god portion stolthed prale med, at et flyttefirma som Dybendal går du aldrig fejl i byen af. Vi kan vores kram. Både hvad angår de store tunge erhvervsflytninger og de små privatflytninger.

modtag et tilbud

Dybendal Flytteforretning ApS:

FIND OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os